Het 1 op 1 Dieet in Dokkum


Korrie Veenstra

Mijn naam is Korrie Veenstra en ik ben 44 jaar. In 2019 ben ik gestart met mijn eigen afslankpraktijk in Dokkum. Ik woon hier niet, maar het is wel al heel lang één van mijn favoriete plekjes! Zelf heb ik jaren lang geworsteld met verschillende diëten. Uiteindelijk is mijn leven heel erg veranderd door The 1:1 Diet, Het 1 op 1 Dieet te gaan volgen.Zo is ook de wens ontstaan om zelf consulent te worden en zo mensen te helpen naar een gezond gewicht.


De naam 'Het 1 op 1 Dieet' zegt het eigenlijk al: 1 op 1 begeleiding. Afvallen onder begeleiding is bewezen succesvoller dan wanneer je het alleen moet doen. Je kunt altijd met je vragen bij me terecht en staat er zo niet alleen voor. Aan het begin kom je daarom ook wekelijks bij mij om te wegen en te overleggen.


Je kunt ook kiezen voor online begeleiding, dat kan vanaf iedere gewenste plek via je telefoon, tablet of laptop.


Met ons Stappenplan zorgen we voor een plan op maat en combineren gezonde voeding met verantwoorde maaltijdproducten. Hoe verder je bent in het Stappenplan, hoe meer we de gezonde voeding opbouwen en de maaltijdproducten afbouwen. Zo schakel je geleidelijk over op een gezond eetpatroon zodat je ook op je gezonde gewicht kunt blijven zonder weer terug te vallen in oude gewoontes. En ook voor de gewichtsbeheersing kun je nog regelmatig bij me komen voor advies. Zo doen we er alles aan om het bekende jojo-effect te voorkomen.

Gun je jezelf een gezond gewicht? Zet dan de eerste stap en bel, mail of app me voor meer informatie of neem een kijkje op mijn website:

 

🌐 www.1op1dieetdokkum.nl
☎️ 06 52 11 11 31
📧 1op1dieetdokkum@gmail.com

 

Ik hoop je snel in mijn praktijk te mogen ontvangen!

 

Korrie Veenstra

Jantine Hoekstra

Wil jij graag succesvol en verantwoord afvallen met goede coaching, tips en adviezen? Dan zit je bij mij goed. Ik ben Jantine Hoekstra, The 1:1 Diet consulent en ik gun het jou om weer vrij en onbelemmerd, vrolijk en positief in het leven te staan.

 

Ik weet zelf hoe moeilijk afvallen kan zijn. Het is dan ook niet voor niets dat ik, na zelf het dieet gevolgd te hebben, de stap heb genomen om consulent te worden en me kan inleven in de valkuilen tijdens het afvallen. Ik ben er zelf ook uitgekomen, dus waarom zou het jou niet lukken?

 

Als ervaringsdeskundige weet ik namelijk als geen ander hoe ik je moet motiveren en hoe belangrijk het is dat je een luisterend oor hebt. Ook al zit iets tijdens het dieet even tegen, we pakken samen de draad weer op. Want af en toe de bocht uitvliegen moet kunnen, als je er daarna maar weer voor gaat.

We gaan samen kijken naar wat bij jou past en op zoek naar een nieuwe leefstijl, waarin gezonde voeding stapsgewijs centraal staat. Het doel is dat jij weer lekker in je vel zit, geniet van de kleine dingen en elke dag opstaat met meer energie.

Het fijne aan dit dieet is dat we het samen doen. Ik ga je helpen je streefgewicht te bereiken, zodat jij je weer goed, zelfverzekerd en gezond voelt. Bij mij draait het om jou!

 

Samen leren we je afslankproces op een positieve manier te bekijken. Van je fouten leer je namelijk, waardoor je verbeteringen kunt doorvoeren. En daarop gewezen worden door persoonlijke begeleiding én coaching, geeft je kracht. Je zult merken dat je gaandeweg steeds meer gaat geloven in jezelf. En dat is minstens net zo belangrijk als het dieet zelf.

 

Eerlijkheid, zelfvertrouwen en positiviteit staan in jouw proces centraal. Op jouw tempo, afgestemd op jouw situatie en wensen. En je hoeft het nooit alleen te doen. Want afvallen, dat doen we samen.

Wil jij samen met mij de stap zetten naar een gezonde leefstijl? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we gaan samen op zoek naar jouw nieuwe ‘ik’!

 

Klik hier voor meer informatie