Het 1 op 1 Dieet in Dokkum


Jantine Hoekstra

Wil jij graag succesvol en verantwoord afvallen met goede coaching, tips en adviezen? Dan zit je bij mij goed. Ik ben Jantine Hoekstra, The 1:1 Diet consulent en ik gun het jou om weer vrij en onbelemmerd, vrolijk en positief in het leven te staan.

 

Ik weet zelf hoe moeilijk afvallen kan zijn. Het is dan ook niet voor niets dat ik, na zelf het dieet gevolgd te hebben, de stap heb genomen om consulent te worden en me kan inleven in de valkuilen tijdens het afvallen. Ik ben er zelf ook uitgekomen, dus waarom zou het jou niet lukken?

 

Als ervaringsdeskundige weet ik namelijk als geen ander hoe ik je moet motiveren en hoe belangrijk het is dat je een luisterend oor hebt. Ook al zit iets tijdens het dieet even tegen, we pakken samen de draad weer op. Want af en toe de bocht uitvliegen moet kunnen, als je er daarna maar weer voor gaat.

We gaan samen kijken naar wat bij jou past en op zoek naar een nieuwe leefstijl, waarin gezonde voeding stapsgewijs centraal staat. Het doel is dat jij weer lekker in je vel zit, geniet van de kleine dingen en elke dag opstaat met meer energie.

Het fijne aan dit dieet is dat we het samen doen. Ik ga je helpen je streefgewicht te bereiken, zodat jij je weer goed, zelfverzekerd en gezond voelt. Bij mij draait het om jou!

 

Samen leren we je afslankproces op een positieve manier te bekijken. Van je fouten leer je namelijk, waardoor je verbeteringen kunt doorvoeren. En daarop gewezen worden door persoonlijke begeleiding én coaching, geeft je kracht. Je zult merken dat je gaandeweg steeds meer gaat geloven in jezelf. En dat is minstens net zo belangrijk als het dieet zelf.

 

Eerlijkheid, zelfvertrouwen en positiviteit staan in jouw proces centraal. Op jouw tempo, afgestemd op jouw situatie en wensen. En je hoeft het nooit alleen te doen. Want afvallen, dat doen we samen.

Wil jij samen met mij de stap zetten naar een gezonde leefstijl? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we gaan samen op zoek naar jouw nieuwe ‘ik’!

 

Klik hier voor meer informatie