Upgrade jouw bedrijf naar Beweegcentrum Dokkum


Kiezen voor een kantoor of behandelruimte in Beweegcentrum Dokkum brengt vele voordelen met zich mee en tilt jouw onderneming naar een hoger niveau

Doorverwijzingen

Ondernemers en specialisten gevestigd in Beweegcentrum Dokkum kennen elkaar en elkaars kwaliteiten. Nauwe contacten maken doorverwijzingen sneller, persoonlijker en efficiënter.

Kruisbestuiving

Het sportcentrum (ParkGym) fungeert als 'motor' van het centrum: door een stroom van mensen krijgt jouw onderneming direct bekendheid. Mensen zien dat ze voor diverse specialismen op één plek terecht kunnen.

Gezamenlijke website

Het onder-één-dak concept heeft nog een voordeel: gezamenlijk promotie maken en een gezamenlijke website hebben. Hierdoor is alle informatie van de verschillende ondernemingen te vinden op één plek en bouwen we samen aan een sterk merk. Win-win-win!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Groei mee met Beweegcentrum Dokkum!


Kantoor

Moderne, ruimtelijke kantoren en behandelkamers. Onze ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en hebben veel lichtinval. De royaal ogende ruimtes hebben een oppervlak van 16m². Beschikbaar vanaf één dag per week.

Buitenruimte

Op zoek naar buitenruimte voor het geven van groepslessen, trainingen en meer? Het parkachtige perceel van Beweegcentrum Dokkum is meer dan 7.000m² groot en biedt de mogelijkheden die jij zoekt.

Samenwerkingen


Wij zijn op zoek naar samenwerkingen met ondernemers in de branches van eerstelijns zorg, sport, bewegen, voeding, gezondheid, revalidatie, preventie en educatie. In het hypermoderne Beweegcentrum dient zich de mogelijkheid om een kantoorruimte, flex-ruimte, groepsleszaal, cursusruimte, lesruimte of behandelkamer te huren.