Health Coach Dokkum


Klazina Jellema

Ik ben Klazina Jellema en ik woon met mijn man en zoon en dochter tussen de fruitbomen in hartje Dokkum in de provincie Friesland. Mijn interesse voor voeding begon eigenlijk al op jonge leeftijd.

Tijdens een opruimbui kwam ik een zelfgemaakt kookboekje tegen welke ik als 12 jarig meisje had gemaakt. In die tijd speelde voeding en leefstijl een minder prominente rol als tegenwoordig.
Wanneer je destijds met andere voeding dan aardappelen , vlees en groente aan de slag ging, dan was je of op dieet of je was een vaak buitenbeentje.
Als ik toen had geweten wat ik nu weet….

Ik heb hiermee dan ook verder niets gedaan. Mijn interesse voor voeding en leefstijl kwam op de achtergrond , maar is nooit uit mijn hoofd gegaan.
Ik heb bijna 15 jaar bij een verzekeringsbedrijf gewerkt, totdat ik voor mijn werk de opleiding coaching en counseling ging volgen naast mijn werk. Dit proefde naar meer. Ik ben vervolgens de opleiding sport en voeding gaan volgen en begon het balletje te rollen. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mij verder gaan specialiseren van gewichts en kindercoach tot epigentisch orthemoleculair hormoontherapeut.

Mijn doel is om jou te helpen en uit te zoeken welke voeding en leefstijlbehandelplan voor jou geschikt is. Op basis van een EMB-test, Medivere-test, neuronen en hormoonanalyse kijken we wat je lichaam nodig heeft. Ieder lichaam is anders en heeft een specifiek genenpakketje. Ik vergelijk je lichaam altijd met een auto. Wat gebeurt er met een auto welke op diesel rijdt en waar je vervolgens benzine in doet…deze gaat ontsteken. Hetzelfde geldt ook voor ons lichaam en je hebt er maar 1.

 

HealthCoachDokkum.nl