Beweegcentrum Dokkum maakt verdere plannen bekend

Er zijn volop ontwikkelingen bij Beweegcentrum Dokkum aan de Parklaan in Dokkum. Binnenkort start de verbouw voor de sportschool in de ene vleugel van het voormalig Kooyenga-pand. In de andere vleugel zijn inmiddels zeven ruimtes verhuurd waarvan de eerste huurder inmiddels haar intrek heeft genomen.

Lees meer »

Artikel Friesch Dagblad

Ruim 1000 vierkante meter vol fitnessapperatuur en vitaliteitsspecialisten: Michel Bakker (21) wil sport in Dokkum met multifunctioneel beweegcentrum naar een hoger plan tillen

Lees meer »

Interview RTV NOF

Fitness, fysiotherapie, revalidatie. Een paar van de vele services die in Beweegcentrum Dokkum moeten worden ondergebracht. Het plan voor het multifunctionele centrum in het voormalig Kooyenga-pand aan de Parklaan komt van de 21-jarige Dokkumer Michel Bakker

Lees meer »

Artikel Leeuwarder Courant

Ondernemer Michel Bakker (21) begint Beweegcentrum Dokkum in het kantoor, een ‘multifunctioneel centrum voor sport, bewegen en gezondheid’. Volgens de website moet er in het pand ruimte komen voor ‘sporten en bewegen, voeding, gezondheid, preventie, groepslessen, revalidatie, scholingen, cursussen en meer’. Het pand van ruim 1000 vierkante meter stond al enige tijd leeg, sinds de Dokkumer ondernemer zijn aandelen verkocht aan uitzendorganisatie Olympia. Het beweegcentrum heeft aanstaande maandag een open dag.

Lees meer »

Artikel In-Dokkum.nl

Een hypermodern en multifunctioneel centrum voor sport, bewegen en gezondheid. Dat is de droom van Michel Bakker (21 jaar) in het voormalig Kooyenga-pand aan de Parklaan. Aanstaande 13 september wordt er een open dag georganiseerd om de plannen van het Beweegcentrum aan ondernemers en organisaties te presenteren.

Lees meer »